Fiesta sælger som varmt brød

10-05-2017

Ford Fiesta var i marts måned den bedst sælgende bil i Europa. Mere end 47.000 eksemplarer blev solgt på tværs af Europa.

Marts måned var en måned med salg – især for Fords minibil, Fiesta.

Salgstal viser, at Ford Fiesta var den bedst sælgende bil på tværs af alle segmenter i marts måned 2017. Mere end 47.000 eksemplarer af Fords minibil blev solgt i Europa på blot 31 dage – det svarer til mere end 1500 om dagen eller én bil hvert minut. Det er en stigning på 12 procent i forhold til året før – og Ford Fiesta overtog tronen som den bedst sælgende bil i Europa.

Herhjemme ligger Ford Fiesta også højt på mange danskeres ønskeseddel. Hele 593 eksemplarer blev solgt i Danmark i marts 2017 – det svarer til en stigning på mere en 50 procent i forhold til året før.

”Ford Fiesta er vores bedst sælgende bil i marts, svarende til 12 procent af alle solgte Ford-biler. Marts var en enestående måned for Ford i Europa med salgstal, der steg overalt i Europa,” fortæller Roelant de Waard, Vice President for Marketing, Sales and Service i Ford Europa. ”Vores kunder er stadig tiltrukket af det friske design, den kraftfulde motor der kører langt på literen og ikke mindst de klasseledende køreegenskaber”.

Ford og ikke mindst Ford Fiesta var med til at give liv til et nyt bilmarkedsboom i Europa - med mere end 1.93 millioner solgte biler på tværs af landegrænser. Det svarer til en stigning på 10.8 procent i forhold til året før. Ford solgte i marts måned 199.900 biler, herunder 156.200 personbiler og 43.700 varebiler – en samlet stigning på 14 procent i forhold til året før.


Baner vejen til noget nyt

Til sommer kommer den helt nye generation af Ford Fiesta til Danmark. Den nye generation af Ford Fiesta kommer i nye og unikke varianter – fra den luksuriøse Vignale til den crossover-lignende Active. Fiesta Titanium og den sporty ST-Line har også premiere. Og så kan vi stadig glæde os til Fiesta ST med en helt ny 1.5-liters EcoBoost-motor med 3 cylindre og 200 hk, der kommer i løbet af 2018.

Med de mest avancerede førerassistanceteknologier og sikkerhedssystemer er den nye Ford Fiesta noget for sig selv. Med en udvidet Pre-Collision Assist med fodgængergenkendelse gør det muligt for den nye Fiesta at stoppe for fodgængere selv i mørke.

Læs mere om den nye Ford Fiesta her: http://www.ford.dk/personbiler/ny-fiesta


Vidste du?

Hvert 86. sekund ruller en ny Ford Fiesta af samlebåndet i Köln. Se processen her:

Se vores Fiesta tilbud her:

Fiesta Trend+

Fiesta Fun

Fiesta Titanium privatleasing


Se flere nyheder fra Ford her

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Brdr. Hosbond A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Brdr. Hosbond A/S