40 år hos Ford i Hjørring

24-08-2022

Værkstedschef Jan Bæk fejrer fredag den 2. september 2022, at han har været ansat hos Ford i Hjørring i 40 år.

Jan Bæk startede i 1982 som lærling på lageret hos den daværende Ford forhandler i Hjørring - Niels Dalsgaard Automobiler A/S. Efter overstået læretid blev han ansat som indskriver på værkstedet, og to år senere blev han forfremmet til værkfører.

Da firmaet i 1995 blev overtaget af Mogens og Claus Hosbond, blev Jan forfremmet til værkstedschef, og det var med Jan som omdrejningspunkt på eftermarkedet, at Brdr. Hosbond i løbet af seks år, overtog Ford forretningerne i Brønderslev og Dronninglund, samt i Frederikshavn og Sæby.

Gennem alle årene har Jan Bæk været en central nøglemedarbejder hos Brdr. Hosbond, og han har i en periode også været en del af ejerkredsen.

I 2007 da Brdr. Hosbond byggede helt nyt Ford bilhus på Frederikshavnsvej i Hjørring, var Jan med til at planlægge indretningen af huset, og det har kunderne nydt godt af lige siden. Uanset om kunderne kommer ind for at købe en ny bil, eller om de kommer ind for at benytte værkstedet, så er skranken med Jan Bæk og hans værkfører team det første man får øje på.

Jan Bæks jubilæum bliver fejret med en uformel jubilæumsreception for kunder, samarbejdspartnere og venner af huset, i afdelingen på Frederikshavnsvej i Hjørring, fredag den 2. september fra kl. 12-18.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Brdr. Hosbond A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Brdr. Hosbond A/SAnmeldelser