30 års jubilæum

19-09-2022

Fredag den 23. september bliver en festlig dag hos Brdr. Hosbond i Aalborg, når værkstedschef Lars Mousten fejrer, at han har været ansat i firmaet i 30 år.

Lars Mousten startede for 30 år siden som fejedreng på værkstedet, hos den daværende Nissan og Honda forhandler Winthers Automobiler, der lå på Padevænget i Kærby. Lars kom efter kort tid i lære som mekaniker, og efter endt læretid blev han fastansat på værkstedet.

I forbindelse med en udvidelse af ejerkredsen i firmaet, flyttede bilforretningen til de nuværende og væsentlig større faciliteter på Skjernvej i Aalborg – i de bygninger der tidligere havde været udsalgssted og værksted for Volvo personbiler. Ved samme lejlighed skiftede firmaet navn til Kløver Auto, og sortimentet blev udvidet til også at omfatte Daewoo.

I 2004 blev firmaet opkøbt af Brdr. Hosbond, og modelprogrammet blev yderligere udvidet med forhandling af Ford person- og varebiler, da Brdr. Hosbond i forvejen havde Ford forhandlingen i Hjørring, Brønderslev og Frederikshavn.

Ford blev hurtigt det toneangivende bilmærke i bilhuset, og i løbet af de næste fem år blev forhandlingen af Nissan, Honda og Daewoo (Chevrolet) frasagt, så man kunne koncentrere sig om Ford – og i den forbindelse blev Lars Mousten forfremmet til værkfører.

I 2012 blev Lars Mousten udnævnt til værkstedschef, og fik ansvaret for alle eftermarkedsaktiviteter i Aalborg afdelingen. Han var således en af de bærende kræfter bag en ny kundeorienteret strategi, der har resulteret i at Brdr. Hosbond fem gange, er blevet tildelt Ford Motor Companys eftertragtede Chairmans Award for en meget høj kundetilfredshed.

De flotte resultater var også medvirkende til at Brdr. Hosbonds afdeling i Aalborg, i 2015 blev udnævnt som Nordjyllands eneste officielle FordStore, med forhandling af det fulde europæiske modelprogram fra Ford.

Lars Moustens jubilæum bliver fejret med en uformel jubilæumsreception for kunder, samarbejdspartnere og venner af huset, i bilforretningen på Skjernvej i Aalborg Øst, fredag den 23. september fra kl. 12-18.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Brdr. Hosbond A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Brdr. Hosbond A/SAnmeldelser