Medarbejdere bag hattrick i kundetilfredshed

03-10-2022

Brdr. Hosbond er for tredje år i træk – og syvende gang i alt – blevet tildelt den eftertragtede Chairpersons Award fra Ford Europa.

Chairpersons Award tildeles hvert år til de Ford forhandlere i Europa, der har været bedst til at give kunderne en god serviceoplevelse - både på værkstedet og i salgsafdelingen. Et af hovedkriterierne for at modtage prisen, er således at forhandleren har opnået en ekstraordinær høj grad af kundetilfredshed.

Prisen blev overrakt ved et arrangement i Brdr. Hosbonds afdeling i Aalborg, hvor Ford Danmarks administrerende direktør, Frank Skjærbæk, personligt takkede for indsatsen og ønskede tillykke med udmærkelsen.

Frank Skjærbæk overrækker pris

Mikkel Hosbond, der er driftsdirektør hos Brdr. Hosbond, er meget stolt over at Brdr. Hosbond er den eneste nordjyske modtager af prisen, og han peger på medarbejdernes indsats som den primære årsag til at virksomheden har scoret hattrick og vundet prisen tre år i træk.

Række af priser for tre år i træk

- Der skal selvfølgelig først og fremmest lyde en meget stor tak til vores kunder, da det jo er dem der har fortalt Ford, at de godt tilfredse med os. Men jeg kan næsten ikke takke vores medarbejdere nok. Den kæmpe indsats de yder hver dag, for at kunderne skal få en god og personlig oplevelse, den er helt afgørende for at vi i alle afdelinger lykkes så godt med at gengælde den tillid kunderne viser os, udtaler Mikkel Hosbond.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Brdr. Hosbond A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Brdr. Hosbond A/S