Hattrick til Ford Kuga som Danmarks mest solgte plug-in hybrid

04-01-2023

Ford Kuga er kørt direkte ind i danskernes hjerter. Den populære plug-in hybrid, kan efter endnu et flot år, igen kalde sig for Danmarks mest solgte plug-in hybrid – nu for tredje år i træk.

Danskerne er stadig vilde med Ford Kuga – særlig plug-in hybrid-versionen. Med 3.356 solgte enheder kan Ford Kuga Plug-in Hybrid kalde sig for den mest solgte plug-in hybrid herhjemme i 2022. Det viser seneste tal fra bilstatistik.dk

Det er tredje år i træk, at Ford Kuga Plug-in Hybrid kan bryste sig af den flotte titel som en soleklar nr. 1. I den periode er der solgt knap 14.000 enheder af den populære plug-in hybrid. Markedet for plug-in hybrider, og ikke mindst elbiler, har udviklet sig med rekordfart gennem de tre år, og det samme har det stadig voksende udbud af elektrificerede biler.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Det siger ikke bare noget om vores forhandleres hårde arbejde, men også om vores stærke produkt. Kunderne får en lækker bil med masser af udstyr og samtidig en forsmag på elektrisk kørsel, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør i Ford Danmark.

Top tre: Ford dominerer med to modeller

Udover at være den mest solgte plug-in hybrid herhjemme i 2022, så har Ford Kuga også fundet vej til top tre over Danmarks mest solgte biler i 20221. Her gør den Ford Transit Custom selskab – varebilen, der på imponerende vis ikke kun giver de andre varebiler, men også personbilerne, baghjul med en flot placering som Danmarks mest solgte bil i 20221.

I samme top tre over de mest solgte biler i totalmarkedet på tværs af både varebiler og personbiler, finder man Ford Kuga på en flot anden plads med hele 4.080 solgte enheder. Dermed dominerer Ford igen i år top tre over mest solgte biler – ligesom det var tilfældet året før.

- Vi er meget stolte af at have fastholdt vores position i så udfordrende et marked. Det siger ikke bare noget om vores forhandleres hårde arbejde, men også om vores stærke produkt. Kunderne får en lækker bil med masser af udstyr og samtidig en forsmag på elektrisk kørsel, siger Thomas Aarris, Head of Personal Vehicles.

Ford starter 2023 med måske Danmarks bedste leasingtilbud

Allerede nu disker Ford op med, hvad der ligner Danmarks bedste leasingtilbud på den populære SUV med plads til hele familien, Ford Kuga Plug-in Hybrid, som du også kan høre mere om til den årlige nytårskur.

For 0 kr. i udbetaling og en månedlig ydelse fra 3.995 kr*., kan du lease den lækre familie-SUV med masser af udstyr. Du kan være ekstra godt kørende de næste 12 måneder i Kuga Plug-in Hybrid varianten ST-Line X, der ovenikøbet forkæler dig med masser af udstyr. Blandt andet B&O-lydsystem2, mørktonede ruder, LED-forlygter, elektronisk håndfri bagklap og 8” touchskærm.

Kuga PHEV kørende

Ønsker du at lease bilen i længere tid end de 12 måneder, har du også mulighed for at vælge en periode på 36 måneder til en månedlig ydelse fra 3.995 kr. og til 9.995 kr. i udbetaling. For begge tilbud er inkluderet op til 15.000 km om året**.

- Vi oplever forsat mange kunder, der endnu ikke er helt trygge ved at springe direkte over i en elbil. For dem er Ford Kuga Plug-in Hybrid stadig det oplagte valg, så de kan prøve kræfter med at køre på strøm, indtil det endelige spring over i en 100 % elektrisk bil, siger Frank Skjærbæk, administrerende direktør, Ford Danmark.

Læs mere om leasingtilbuddet på Ford Kuga Plug-in Hybrid.

Fords forhandlere står klar til at tage imod dig allerede i dag og inviterer derudover til nytårskur i weekenden d. 7. – 8. januar. Se mere hos os. Find din lokale forhandler her.

Kilde: MyNewsDesk

PRESSEMEDDELELSE - 4 JANUAR 2023 14:00

Følg Ford på 

  • Facebook
  • Instagram
  • Linkedin
  • MyNewsDesk
  • Ford.dk hjemmeside


1 Alle tal er fra bilstatistik.dk

 
2BANG & OLUFSEN© 2021 og B&O© 2021. BANG & OLUFSEN™ og B&O™ er registrerede varemærker tilhørende Bang & Olufsen Group. Licenseret af Harman Becker Automotive Systems Manufacturing Kft. Alle rettigheder forbeholdes.

 * Kuga 2.5 PHEV 225 hk ST-Line X CVT Aut MY23.25. 100,0 km/l, CO2-udledning 22 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Samlet betaling i perioden: kr. 47.940.

 Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger.

 Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 31.01.2023 eller så længe lager haves og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.280.

 Såfremt bilens CO2 niveau stiger ved valg af ekstraudstyr kan halvårlig ejerafgift stige og samtidig påvirke leasingydelsen.

 ** Kuga 2.5 PHEV 225 hk ST-Line X CVT Aut MY23.25. 100,0 km/l, CO2-udledning 22 g/km. Bilen kan være vist med ekstraudstyr. Samlet betaling i perioden: kr. 153.815 kr.

 Privatleasing er kun via Ford Credit (Santander Consumer Bank). Alle priser er inklusiv serviceaftale og leveringsomkostninger. Priserne er eksklusiv obligatorisk kaskoforsikring, samt eventuelt ekstraudstyr og grøn ejerafgift. Positiv kreditvurdering samt betaling gennem betalingsservice forudsættes. Tilbuddet er gældende for biler med salgskontrakt senest d. 31.01.2023 eller så længe lager haves og gælder ved registrering i 2023. Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud. Der tages forbehold for trykfejl, ændringer og prisændringer. Prisen er inkl. leveringsomkostninger på kr. 4.280.

 Såfremt bilens CO2 niveau stiger ved valg af ekstraudstyr kan halvårlig ejerafgift stige og samtidig påvirke leasingydelsen.

Nyheder og events

Aktuelle kampagner

Se tilbud fra Brdr. Hosbond A/S

Nyheder og events

Se nyheder fra Brdr. Hosbond A/S